#TemaTøyTirsdag

Instagram flette #tematøytirsdag
Flette er en favoritt, både på #TemaTøyTirsdag og ellers

Jeg og min kollega Marthe har ganske lik klesstil, og kommer titt og ofte opp på jobb i samme topp, jakke eller med samme hår-frisyre: Om jeg f.eks. får det for meg at jeg skulle flette håret en dag, kan du banne på at Marthe har tenkt samme tanken, og vi begge møter opp med identiske fletter i håret! 😀

På jobb blir det spekulert i om det er planlagt, og vi får ofte spørsmål om vi har avtalt antrekk på forhånd, der vi står med tilnærmet lik hvit blondetopp, jakke med paljetter, mørke jeans og ankelstøvletter. I begynnelsen var det faktisk helt tilfeldig, men i det siste har vi begynte å leke oss, med noe vi kaller tirsdags-utfordringene, (eller #TemaTøyTirsdag som vi fant ut at Instagram hashtaggen måtte bli 😉 ).

"Blazer-tirsdag" ble selvsagt dokumentert med en selfie! ;-)
«Blazer-tirsdag» ble selvsagt dokumentert med en selfie! ;-)

Konseptet er enkelt – hver tirsdag velger vi et tema, i form av en stil eller et plagg, som vi så begge møter opp i. Det kan være så enkelt som «blazer-tirsdag», «fargerik bukse-tirsdag», eller den litt mer dristigere «styggfin kjole-tirsdag«.

De fleste kjenner vel til følelsen av å stå foran et klesskap som bugner over av kjoler, jakker, topper og jeans i alle farger, fasonger og stiler, og fortsatt ikke finne noe å ha på seg? Det blir ofte til at man tar på seg de samme antrekkene igjen, og igjen, og igjen. Mens den freshe jakke man bare «måtte» ha, blir hengende.

Uvanlige komboer kan også utgjøre en #TemaTøyTirsdag utfordring
Uvanlige komboer kan også utgjøre en #TemaTøyTirsdag utfordring

#TemaTøyTirsdag handler om å utfordre seg selv litt, tørre å ta på den styggfine kjolen ut på vift, pynte seg litt ekstra en vanlig tirsdag, eller bruke anledningen til å eksperimentere med color-blocking for første gang. Tryggheten ligger i at flere møter opp i samme stil (selv om vi har hatt noen nestenkriser – som følge av blant annet ødelagt glidelås og barnebleier på avveie! 😉 )

I morgen feirer vi vårens ankomst -tema for ukens #TemaTøyTirsdag er shorts! Har du lyst til å bli med, er det bare slenge ut bilde på Instagram og altså bruke hashtaggen #TemaTøyTirsdag!

2 thoughts on “#TemaTøyTirsdag

  1. Ha ha ha, jeg hadde glemt den forferdelige (barne) bleien! ;D … Skal få skrevet et blogginnlegg om taggen vår jeg også. Det er dårlig med selfies på kameraet, men la oss ta et uforglemmelig shortsbilde i morgen! Leve #Tematøytirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *